divendres, 25 de març de 2011

Festival de Cine Anarquista de Barcelona: 31 de març i 1 d'abrilJa està aquí el Festival de Cine Anarquista de Karcelona, una iniciativa antiautoritària en clau cinematogràfica.
Les jornades del festival, els propers 31 de març i 1 d'abril, acolliran diversos 'curts' i llargmetratges de diversos autors i autores.
Consulta el programa aquí mateix, o curra-t'ho més i entra al web del festival --> www.fcab.tk


"Un festival de cinema anarquista sorgeix directament tant de l’activisme cultural com de l’activisme polític. Es tracta d’un espai horitzontal en el qual no hi ha diferències entre espectador i creador i en el que tenen lloc xerrades i debats d’igual a igual. Els autors en si mateixos són també activistes; i una part del públic també pot estar realitzant altre tipus de creació (editant llibres, fanzins, revistes, altres documentals o pel·lícules, obres de teatre…). Normalment en aquest tipus de festivals predomina el gènere documental, ja que són obres pensades per a generar consciència, per a contar-nos històries d’altres societats o d’altres èpoques. No obstant això, tampoc ens podem oblidar de la creació per la creació. La innata capacitat creativa de la humanitat. Per això en aquest festival compartirem experiències i promourem uns mitjans de comunicació compromesos i creatius. I també ens divertirem, això garantit."

[Extret de la presentació del Festival]