dilluns, 14 de març del 2011

19 de març: Cercavila Reivindicatiu del barri + CONCERT a La Carboneria



Esteu convidadíssims a venir i participar del cercavila reivindicatiu del proper dissabte 19 de març.

Que troni tot, que ja n´hi ha prou! Volem locals socials al barri!

El que avui reivindiquem no ve de nou. Sant Antoni és un barri amb moviment associatiu, social i veïnal; i sempre se’n surt per tirar endavant. Tanmateix, la situació ja fa temps que va de mal en pitjor.

Per una banda, la Xarxa Comunitària “Xarx@ntoni” es veu forçada a deixar el local del qual disposen a la parròquia, i necessita un nou local on seguir amb la seva agenda d’activitats.

Els monitors i monitores de l’esplai Totikap han de fer “malabarismes" per trobar espais per a tots els grups d’edat, ja que han crescut molt en nombre i no hi caben.

La Plataforma Salvem el Teatre Talia-Olimpia reivindica obrir el centre cívic a col·lectius i associacions del barri tots aquells diumenges que resti tancats.

L’Assemblea de Joves sempre va d’un lloc a un altre, pendent de disposar d´un espai on poder-se trobar i fer el seu dia a dia.

I per últim, diversos col·lectius i talleristes es queden sense espais on realitzar les seves activitats gratuïtes, a causa del futur desallotjament del Centre Social La Carboneria.

El nostre barri necessita disposar d’un local social que serveixi de punt de trobada a totes les veïnes i veïns, des d’on poder canalitzar tots els projectes i iniciatives que es couen pel barri.

Per aquestes raons reivindiquem espais socials pel barri: tant aquells que funcionen des de fa un temps, com el Centre Social La Carboneria; com aquells que es podrien crear en un dels nombrosos locals buits del barri.

Diran que l’economia no ho permet actualment. Nosaltres responem que ja n’hi ha prou de posar l’economia per davant de les persones: és hora de posar l’economia al servei de les persones.


Per tot plegat, sortim al carrer a defensar la necessitat d’espais socials per les veïnes i veïns de Sant Antoni.

Senzillament, volem crear barri!

Juntes podem fer-ho!


El cercavila comença a les 16:30h, a Ronda Sant Pau a l’alçada de la Plaça Folch i Torres! Porta’t qualsevol cosa amb el que sumar-se al ritme!

...

i després del Cercavila...
CONCERT AL CSO LA CARBONERIA, un dia rodó!!
a les 20,30h sopador vegà i concertillus!!
No hi falteu!!