divendres, 28 de gener del 2011

ABSOLUCIÓ JONA: JUDICI IMMINENT!!



Salut companyes,

Més de 4 anys i mig desprès de la seva detenció, el cas del Jona ja té data de judici: l’1 de març d’aquest any. Acaben així gairebé cinc anys d’espera i d’incertesa, que han estat tant pel Jona com per les seves companyes i amigues com una condemna prèvia, sense més possibilitat de defensa que la de sumar esforços al carrer per demanar la seva absolució. La proximitat del judici és una notícia agredolça, ja que, tot i posar fi a aquesta situació d’incertesa, suposa la confirmació que el jutge considera un delicte el fet d’assistir a una manifestació, i això constitueix un clar atac al dret de les ciutadanes a la lliure expressió.

Heu estat molts i moltes les solidàries que, al llarg d’aquests anys, heu mostrat el vostre recolzament a la campanya, ja sigui a través de les autoinculpacions, adquirint la banderola del cas, contribuint a difondre la causa o organitzant xerrades i actes als postres pobles i viles. Volem agraïr-vos aquests gestos, que han estat un suport clau per tirar endavant, i volem també demanar-vos que aquesta solidaritat es noti més que mai, ja que cal fer l'empenta final en la lluita per l'absolució del Jona i de la resta d'encausades del Forat de la Vergonya.

De cara a fer difusió del judici, hem preparat les següents convocatòries:

  1. 5 de febrer: Assemblea oberta pels col·lectius.
  2. Del 14 al 20 de Febrer: Setmana de lluita i difusió del cas.
  3. 26 de febrer: Acte polític a les 12 hores al Casal de Joves “La Fontana” i Manifestació a les 17 hores a l’Arc de Triomf de Barcelona.
  4. 1 de març: Concentració a les 12 hores a Ciutat de la Justícia.

Així doncs, podeu contribuir difonent aquest comunicat entre les entitats dels vostres municipis, a través del material nou que s'ha editat de cara al judici, adherint-vos al manifest de suport i participant de les mobilitzacions que es faran.

Només amb el vostre suport ferm aturarem aquest judici sense sentit!

8 anys de presó? Ni parlar-ne! Absolució Jona!